gyár és bánya

Mi ez a hely?

A hozzánk hasonló fiataloknak kell egy kulturált hely, ahol le lehet ülni beszélgetni, kiereszteni a gőzt, és olyan dolgokról is beszélgetni, ami az élethez oly' fontos - de senkitől nem merjük megkérdezni.

Mindenki jó állást, sok pénzt, szép jövőt szeretne - ezért fogunk olyan előadóktól okosodni, akik tudják, hogyan is kell ide eljutni.

Sőt, talán a távmunkában dolgozó felnőttektől is el fogunk lesni ezt-azt :)

Ehhez persze hely kell - sok-sok hely. Kibéreltünk egy régi épületrészt, és nekiálltunk a saját kezünkkel felújítani. Nézd meg a videón, hogy hol tartunk most! 

Mit lehet itt csinálni?

Mindenfélét! Ha kulturáltan szórakoznál, tanulnál vagy épp dolgoznál, akkor a gyár rád vár! :)

Gyere előadásokra!

Meghívunk mindenféle szakértő előadókat, akik előadásokban, konferenciákon vagy kerekasztalnál beszélnek be érdekes munkákról, természetről, fenntarthatóságról, kultúráról, országokról és a világról - mert a világ nagyon érdekes hely, amit érdemes megismerni!

Tanulj nyelvet!

Angol? Ha értesz angolul, az Internetről bármit megtanulhatsz, és a fél világnak dolgozhatsz akár itthonról, Salgótarjánból. We welcome you in a cheerful session to further improve you communication skills and understanding of English. What are you waiting for?

Bérelj termet!

A naplementében fürdő világos előadóterünk akár 50 ember befogadására is alkalmas. Prezentációk, céges bemutatók, redezvények remek színtere ez. Tudunk teríteni is, ha esetleg megvendégelnéd az üzletfeleid, barátaid.

Olvass!

Jó néha elvonulni a csipogó-zizegő digitális világtól. Minikönyvtárunk igazi, kézzel fogható könyvekkel vár. Klasszikus irodalom, német és angol nyelvű könyvek, és pár igen hasznos üzleti könyvet és a Forbes legújabb számát is megtalálod nálunk!


Fess, barkácsolj!

Festeni mindenki tud! De ám gyöngyörű képeket is! Komolyan! Kicsiket és nagyokat is vár szombatonként az élményfestés. Minden hétvégén más-más kép készül Nóri vezetésével.

Beszélgess!

Lehet, hogy kicsit sok dolgot intézünk telefonon? Jó néha egy személyes beszélgetés, jó emoji helyett igazi mosolyt látni. Suli után lógj nálunk a haverokkal!

Varázsolj digitálisan!

Elektronika, számítógépek, programok, kütyük! Igazi, működő dolgokat készítve tanuljuk meg a szakma csínját-bínját, miközben sok-sok rossz poénon nevetünk. Várjuk a város középiskolásait, hogy megmutassuk nekik: mérnöknek és fejlesztőnek lenni nagyon menő!


Játssz!

Együtt minden sokkal jobb! Lazulj velünk! Társasok, csocsó, karaoké? Mit szeretnél a legjobban? Van egy csomó társasunk, de hozhatjátok a sajátjaitokat is! Ha jöttök, egy kis popcorn garantált! :)

Tetszik amit csinálunk? Segíts te is!

A völgyváros céljait a saját pénzünkből, illetve néhány lelkes követőnk segítségével valósítjuk meg. Amit csak lehet, a saját kezünkkel hozunk létre - mert dolgokat teremteni a legjobb.

Nézd meg a programot!

Vannak mindenféle rendezvényeink, ezeket a Facebook oldalainkon is meg szoktunk hirdetni, de itt a naptárban is meg tudod őket nézni! :)

Neked melyik esemény tetszik a legjobban?

Nézz be hozzánk!

Itt van az épületünk:
3100 Salgótarján, Arany János út 1.
(sárga épület, kék korláttal, rámpán fel)

Írj nekünk emailben:
info@volgyvaros.hu

Vagy írj Messengeren:
https://m.me/volgyvaros

FacebookInstagramYouTubeEmail

völgyváros | 2024