segíts te is!

Van értelme ennek?

Igen, mertünk nagyot álmodni, és messzire jutottunk.

Felújítás majd' 300m2-en. Esővíz-lefolyók, 72 lámpa, új mosdóblokk, padló, festés, gipszkartonozás! Többszáz méter villanyvezeték, vadi új elosztópanel, kapcsolók, konnektorok, modern és energiatakarékos világításvezérlés, szellőzés.

Köszönjük szépen minden támogató salgótarjáni lakosnak és cégnek a segítséget!

Most mást nem kérünk: csak hogy megmaradjon a bizalmuk, hisz sok munkával, áldozattal bármi elérhető. Talán még az is, hogy egy picit jobb helye legyen a fiataloknak Salgótarjánban!

De hogyan tudok én segíteni?

Te is tehetsz valamit Salgótarján jövőjéért! Mint minden városban, itt is vannak kihívások. 

Mi úgy gondoljuk, hogy kell egy összetartó közösség, egy hely, ami nem kocsma, de ahol mégis szívesen lehet lógni a haverokkal, egy hely, ahol igazi szakemberekkel lehet őszintén beszélni a nagybetűs életről, munkalehetőségekről, szakmákról, jövőképről, nos, egy ilyen hely segítene, hogy a fiataloknak ne az elköltözés legyen az első szó ami eszébe jut szülővárosukról.

Nem csak úgy gondoljuk, hanem teszünk is érte. Időnkkel, pénzünkkel, tudásunkkal 2022 május óta dolgozunk azon, hogy egy ilyen közösség és hely létrejöjjön. Te is kellesz! Beszállsz?

banki utalással

Fel sem kell kelned a székből, hiszen manapság akár a telefonoddal is tudsz utalni. 

Banki utalás Magyarországról:

Számlaszám: 10400786-50526953-89821003
Számlatulajdonos: völgyváros egyesület
Bank: K&H Bank

Banki utalás külföldről:

IBAN:  HU65 1040 0786 5052 6953 8982 1003
BIC (SWIFT) kód: OKHBHUHB

pénzadománnyal

Kényelmetlen a banki utalás? Nem gond. Az Arany János út 1-ben személyesen is szívesen fogadunk.

Kérlek, jelezd mikor érkezel a info@volgyvaros.hu címen, vagy küldj nekünk üzenetet a Facebookon!

támogatási szerződéssel

A völgyváros egyesület jogosult támogatási szerződést kötni a cégeddel.

Nem csak hogy a jövődbe fektetsz - hiszen lehet, hogy a tanult fiatalok nálad fognak dolgozni, de támogatásod értéke adóalapot csökkentő tétel is.

Töltsd le a szerződést, töltsd ki és küldd el nekünk az info@volgyvaros.hu címre!

önkénteskedéssel

Ha csak szeretnél valami jót tenni a környezetedért, vagy támogatnál minket, mert tetszik amit csinálunk, és még egy finom pizzára is vevő vagy, akkor gyere önkénteskedni hozzánk!

Még mindig van mit csinálni az épületben vagy az épület körül, szóval írj, ha jönnél és megbeszéljük, hogy mikor és mit tudnál csinálni! :)

a jó dolgok továbbadásával

A különböző közösségi oldalainkon rendszeresen adunk tudósítást, hogy mik történtek nálunk, vagy hogy miket tervezünk a jövőben. 

Ha tetszik, akkor már az is nagy segítség, ha ezeket követed, reagálsz, elmondod a véleményed, megosztod te is, és ha valakivel Salgótarján jövőjéről beszélgetsz az utcán, akkor neki is elújságolod, hogy mi létezünk és cselekszünk! :)

Mik a következő céljaink?

Már annyi mindenen túl vagyunk, de még mindig vannak olyan dolgok, amikre szükségünk van az épületben, a felújítás teljes befejezéséhez, vagy éppen az épületet megtöltendő programokhoz. 

Ha ezek beszerzésében segítenél, akkor írj, vagy az utalásnál írd oda, hogy erre szántad! :)

Asztalok és székek 

50% kész - 400 000 Ft

Rengeteg programötletünk van. Volt már társasjáték-délután, kvízest, elektronikás és programozós tábor, kémiai kísérletek, könyvbemutató, beszélgetős angol klub. Szerencsére egyre többen jönnek. Akik már voltak nálunk, hívják a barátaikat is. 

Ahhoz hogy mindenki kényelmesen le tudjon ülni, asztalokat és székeket is kell szereznünk. Egy csomót már megvettünk a saját pénzünből, de a legvégéhez kellene egy kis segítség. 

Benne vagy? Banki utalásnál az üzenet részbe írd be: ASZTAL

Bojler 

2% kész - 150 000 Ft

Nagy ez az épület, és jelenleg, ahol melegvíz van (a kézmosó csapoknál) ott mini vízmelegítők csinálják azt, de jó lenne, ha lenne egy nagy működő, nagyobb kapacitású bojlerünk, hogy a konyhában is legyen melegvíz a mosogatáshoz.

 A bojler helye már megvan, hiszen az épületben korábban is volt, de az sajnos még előttünk elromlott.

Banki utalásnál az üzenet részbe írd be: BOJLER

Terasz és berendezése

20% kész - 500 000 Ft

Az épületünk annyira jó helyen van a belvárosban, és még terasza is van, ahová sokszor szeretne a fiatalok, idősebbek feljönni és beszélgetni vagy kémlelni a várost. 

Elkezdtük felújítani, már lefestettük a megjavítottuk a korlátot és néhány cuki virágot is raktunk ki, de még a raklapbútorok, napvitorlák a meleg ellen és a kukák hiányoznak.

Segítenél ebben? Banki utalásnál az üzenet részbe írd be: TERASZ

Mosogatógép

0% kész - 90 000 Ft

A konyha az épület szíve, mindenki megfordul ott. Tartottunk eseményeket is, jöttek hozzánk osztálytalálkozóra is, de mindig az a baj, hogy a rengeteg edényt valakinek el kell mosogatnia sok-sok vízzel, ráadásul jelenleg folyó melegvíz nélkül.

Nagyon szeretnénk egy mosogatógépet, viszont nem fér be sajnos akármilyen, csak kifejezetten egy keskeny típus. 

Te sem szeretsz kézzel mosogatni? Banki utalásnál az üzenet részbe írd be: MOSOGATÓGÉP

Mennyi pénzzel támogasd a völgyváros központot?

Magánemberként egyszerűen tudsz minket támogatni, a banki utalás a legkönnyebb. Te döntöd el, hogy mit támogatsz, csak írd rá az utaláskor az üzenet mezőbe hogy BERENDEZÉS, PROGRAMOK vagy ESZKÖZÖK. Ha nem írsz be semmit, akkor tudjuk, hogy megbízol bennünk, hogy okosan költjük el. 

A legnagyobb segítséget azoktól a támogatóinktól kapjuk, akik rendszeresen, akár csak havonta tízezer forinttal segítik a működésünket. 


Cégek támogatását is szívesen fogadjuk. Támogatási szerződést kötünk, ami adózásilag is sokkal kedvezőbb számodra. 

A céges támogatási szerződés leírható költség a cég adóalapjából.

Céged logóját, nevét, leírását büszkeséggel tesszük ki a bejárat mellé - így minden vendégünk látja, hogy számodra fontos, hogy sikereid eredményéből juttass a városnak, közösségnek amiben élsz.

Ki más támogatott már minket?

Sokan kérdezték, hogy "dehát miért nem kérünk valami jó kis vaskos pályázati pénzt és minden jó lesz". Nos, az a pénz nem ingyen van, és nem a fákon nő. Azt a pénzt az EU állampolgárai kemény adójából kapja az országunk olyan dolgok finanszírozására, ami európai életszínvonalat hoz Magyarországra.

Úgy gondoljuk, hogy más pénzét elköltve álmodozni mindenki tud. Mi nem álmodozunk, hanem olyan célt tűztünk ki, amit a völgyvárosiak képesek megvalósítani. 

Ezért a völgyváros a saját pénzünkből indult, és néhány hozzánk hasonlóan gondolkodó elkötelezett támogatónk is segít.

De Salgótarjánban is vannak elkötelezett, tökös vállalkozások, akik szívükön viselik a jövő generáció sorsát! Köszönet és tisztelet nekik!

1ndelab Architecture

Holló Mátyás, a funkcionális terek építészetének salgótarjáni származású nagymestere pro bono vállalta, hogy segít a völgyváros központ épületrészének felmérésében, és a funkcionális terek átalakításának megtervezésében.

Munkája eredményeként az épület jellegét megtartva, minimális változtatásokkal alakultak ki tágas terek, és nyíltak meg új funkciók.

Épületklinika - Kleno Statika Kft.

Nagy köszönet Klenóczky Sándor építészmérnöknek hogy a felújítás során rendelkezésünkre állt szakmai kérdésekben.

Falakat döntöttünk, fél méter vastag betonfödémet fúrtunk át, több tonnás beton álmennyezetet bontottunk el úgy, hogy nem bántottuk az épület szerkezeti biztonságát.

Pipeline Kft.

Köszönjük a Pipeline Kft. mérnökcsapatának a helyszíni bejárást, és a rendszeres segítséget a hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, szellőztetés megtervezésében.

Az észszerű épületgépészeti felújítás rengeteget sprórol a rezsiszámlánkon, no és persze az egyenletes meleg és friss levegő komfortossá varázsolja a helyet.

L-Vill Villamossági Szaküzlet

Az L-Vill a villanyszerelés teljes felújításához projekt-kedvezménnyel járult hozzá, és gond nélkül teljesítette a legfurcsább igényeinket is.

Nem csak hogy biztonságos, de takarékos is lesz az új rendszer.

Salgó és Forgó Kft.

A Salgó és Forgó Kft. jelentős kedvezményt biztosít a felhasznált villanyszerelési anyagokra, külön köszönjük ezt Forgó Péternek. 

Ziman Péter csoportvezető gondos tanácsai segítenek minket, hogy a kicserélt új villanyszerelés tökéletesen működjön.

Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft.

Réges-régen, még az 1995-ös felújításkor a Nádasdi Elektro Kft. riasztórendszere tartotta az építményt biztonságban. 

Azóta sok-sok év eltelt, és 27 év elteltével ráfér a felújítás. Köszönjük Nádasdi Tamásnak a támogatást, hogy a biztonságtechnikai rendszert modernizálhassuk.

Köszönet és tisztelet azoknak a magánszemélyeknek is, akik támogatják a munkánkat!

gyár+bánya publikus

Nézz be hozzánk!

Itt van az épületünk:
3100 Salgótarján, Arany János út 1.
(sárga épület, kék korláttal, rámpán fel)

Írj nekünk emailben:
info@volgyvaros.hu

Vagy írj Messengeren:
https://m.me/volgyvaros

FacebookInstagramYouTubeEmail

völgyváros | 2024