völgyváros

Szereted te is Salgótarjánt? Jó helyen jársz!

Mi egy fiatalokból álló politikai párthoz nem tartozó csapat vagyunk, akik imádják Salgótarjánt és környékét, számos lehetőséget látnak benne és kisebb nagyobb előrelépésekkel próbálják ezeket a lehetőségeket kiaknázni a közösség érdekében.

A célunk, hogy Salgótarján és környéke nem csupán környezeti értékei miatt, hanem funkcionálisan is egyre élhetőbb, szerethetőbb hely legyen. Olyan hely, ahova érdemes költözni, ahol érdemes élni.

Mit csináltunk eddig?

Már több mint három éve működik a völgyváros csapata.


A város érdekességeit gyönyörű videókkal mutattuk meg. Telepítettünk a városba már 6 webkamerát (és a hetedik is jön hamarosan). A völgyapók és völgyvanyók rászoruló családoknak tették szebbé a karácsonyt. Csináltunk húsvéti keresgélős játékot a városon keresztül-kasul, nyári városfelfedező játékot, és a Dinnye nyári táborban lelkes ifjak ismerkedtek meg robotok készítésével és programozásával. 


Facebookon tartalmaink több tízezer emberhez jutnak el folyamatosan. Legnagyobb projektünként pedig felújítottunk egy majdnem 300 négyzetméteres épületet, amelyben további programokat, klubokat, rendezvényeket szervezünk.


Mindezt teljesen függetlenül csinálja néhány helyi fiatal, a saját idejéből, Nektek, völgyvárosiaknak! Magunktól. Mert akarjuk. Mert képesnek érezzük magunkat rá. Mert nem mástól várjuk a sült galambot. 

Gyere el eseményre!

Vannak mindenféle rendezvényeink, ezeket a Facebook oldalainkon is meg szoktunk hirdetni, de itt a naptárban is meg tudod őket nézni! :)

Neked melyik esemény tetszik a legjobban?

Nézz be hozzánk!

Itt van az épületünk:
3100 Salgótarján, Arany János út 1.
(sárga épület, kék korláttal, rámpán fel)

Írj nekünk emailben:
info@volgyvaros.hu

Vagy írj Messengeren:
https://m.me/volgyvaros

FacebookInstagramYouTubeTikTokEmail

völgyváros | 2024