webkameráink

Salgótarján Garzon ÉÉK webkamera - Gerzson

Megálmodtuk, hogy telepítünk egy menő webkamerát a Garzon tetejére, és így is lett! A völgyváros első webkamerája már 2020. december 11. óta üzemel.

A kép bal oldalán látható a Kálvária-domb, melyhez 176 lépcső vezet fel. A bal alsó sarokban a Balassi Bálint Megyei Könyvtár díszeleg. Még mindig a kép bal részén a völgyvárost kettészelő vasútvonal és a főtéri megálló figyelhető meg. Ha jókor nézegeted, akkor a vonatok is jól kivehetőek! A kép jobb oldalán pedig a Hild-érmes városközpont a Dr. Förster Kálmán térrel, Fő tér, a volt Karancs Szálló és a József Attila Művelődési és Konferencia Központtal. A távolban pedig tiszta időben nagyon szépen látszanak a Salgói vár és a Boszorkánykő vonalai, illetve éjszaka Rónafalu fényei.

Köszönjük a Nógrád Solar Systemnek és a Toldinetnek támogatást!

Salgótarján Eperjes K webkamera - Eperke

A Palóc Pálinka Szaküzlet jóvoltából lett egy webkamera az Eperjes telepen is!

A völgyváros projekt második webkamerája 2021. január 18. óta üzemel.

Eperke, a salgótarjáni Eperjestelep webkamerája. A képen, amit Eperke közvetít inkább az ég a hangsúlyos, ezért a város felett elhaladó felhők nagyon szépen látszanak, illetve a napfelkelték is gyönyörűek. Az égen kívül azért megfigyelhető még Salgótarján egyik ikonikus gyára, a Tűzhelygyár (Wamsler SE), és annak kéménye, illetve a mögötte található dombon Somlyóbánya házai és nyaralói. Köszönjük a támogatást a Palóc Pálinka Szaküzletnek!

Salgótarján Garzon DDNY webkamera - Gerda

Megálmodtuk, hogy telepítünk egy második menő webkamerát a Garzon tetejére, és így is lett!

A völgyváros harmadik webkamerája 2021. április 23. óta üzemel.

Köszönjük a Salgó és Forgó Kft. Villamossági Szaküzletnek és a Toldinetnek támogatást!

Salgótarján Zagyvapálfalva ÉÉK webkamera - Zelma

Mert kell egy gyönyörű kilátással rendelkező webkamera Pálfalvára is! :)

A völgyváros negyedik webkamerája 2021. július 9. óta üzemel.

Zelma, a kék színű Nyírfácska úti társasház tetején a völgyváros negyedik webkamerája. Köszönjük a Toldinetnek a teljes körű támogatást!

Salgótarján Kassai sor KDK webkamera - Kálmán

A völgyváros csapata ezt szánja a 100 éves város ajándékaként, hiszen a kamera indulásának napján volt éppen 100 éve, hogy várossá nyilvánították.

A völgyváros ötödik webkamerája 2022. január 27. óta üzemel. A völgyváros csapata ezt szánja a 100 éves város ajándékaként, hiszen a kamera indulásának napján volt éppen 100 éve, hogy várossá nyilvánították.

Salgótarján Cascos ház DNY 

A völgyváros 6. webkamerája a Rákóczi út elején, a volt Casco feliratos szalagház tetejéről D-i irányba kémleli a várost. Bal oldalt a hasonló kinézetű salgótarjáni erkélyes ház látható, középen hátul a fő út bal oldalán az egykori Karancs Szálló háta. A fő út jobb oldalán a távolban a Garzonházak közeledve a Dr. Förster Kálmán emlékpark. Az előtérben a kereszteződés bal oldalán az egykori ÉVI áruház, jobb oldalán pedig irodaházak.

A kamera 2022.02.15 óta üzemel.

 Köszönjük a Szokács System Kft-nek a támogatást!

Szeretnél te is támogatni egy webkamerát cégeddel?

Nagyon örülnénk neki! Támogatóként feltüntetjük a céged nevét a kamera képén, így minden megtekintőhöz el fog jutni a híred!

Írj nekünk egy üzenetet az info@volgyvaros.hu címre!

FacebookInstagramYouTubeEmail

völgyváros | 2024